Srečanje članov ESTA in 7. revija v Glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega v Velenju

ESTA Slovenije in aktiv učiteljev godal Glasbene šole Velenje organizirata v soboto, 11.6.2022 ob 10.00 srečanje v Glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega v Velenju.

Tokrat bodo naši na kratko člani predstavili sodobno pedagoško literaturo, ki jo bo mogoče kupiti ali naročiti z ugodnim popustom. Sledila bo predstavitev dvojne zgoščenke našega častnega člana prof. Igorja Ozima ob njegovi 90. letnici. Ob tej priložnosti bo vsak redni član ESTA Slovenije prejel brezplačen izvod zgoščenke. Poudarjamo, da zgoščenk ne bomo posredovali naknadno po pošti ali kako drugače, saj želimo s tem pritegniti kar največ članov na skupno druženje v Glasbeni šoli Velenje in počastiti tudi njeno 70. letnico delovanja. Sledila bo 7. revija ESTA prvonagrajencev TEMSIG 2021, ki so prejeli nagrado ESTA.

Za zaključek pa smo predvideli druženje s skupnim kosilom (samoplačniško) v predvideni restavraciji. Prosimo, da se zaradi organizacije prireditve prijavite z elektronsko prijavnicoRok za prijavo je do srede, 8.6.2022.

predviden urnik srečanja:

  • 10.00 Pregled sodobne pedagoške literature, več avtorjev
  • 11.00 Predstavitev zgoščenke Igorja Ozima ob njegovi 90 obletnici
  • 12.00 7. Revija nagrajencev ESTA Slovenije (prvonagrajenci TEMSIG 2021)
  • 14.00 Skupinsko kosilo

DRUŠTVO GODALNIH PEDAGOGOV SLOVENIJE – ESTA in IN AKTIV UČITELJEV GODAL GLASBENE ŠOLE VELENJE

The event is finished.

No event found!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.