Projekt za ukrajinske begunce

Spoštovani kolegi,

Člani centralnega odbora ESTA vam sporočamo, da bomo nadaljevali s pripravami na naš evropski dogodek. Ukrajinske študente vabimo v Nemčijo za en teden v septembru, da vadimo in se pripravljamo na poseben koncert, s katerim želimo pokazati našo solidarnost z begunci iz Ukrajine in po svetu. Kot evropska dobrodelna organizacija želimo pokazati, kako dobrodošli so ti begunci tukaj v Evropi in kako nas lahko glasba poveže in navdihne naslednjo generacijo.

V zvezi z zbiranjem sredstev vas vabimo, da informacijo delite naokoli s svojim članstvom in jih prosite, da jih kot člani te čudovite dobrodelne organizacije delijo tudi naprej s svojimi prijatelji.
Poleg tega lahko posamezniki darujejo toliko, kolikor osebno zmorejo.
Če želite ustvariti dogodke za zbiranje sredstev, bomo navdušeni – prosimo, delite podrobnosti z nami, da bomo lahko prepoznali vaše trdo delo in prispevek k cilju. Če vas lahko kot podružnico kakor koli podpremo pri tem, se obrnite na centralni odbor za nasvet ali razpravo o zamislih.

Če ne bomo mogli zbrati dovolj sredstev, da bi vse pripeljali v Nemčijo za ta projekt, bo denar namesto tega uporabljen za potne stroške ukrajinskih učiteljev na mednarodno konferenco v Cardiffu 2023, da bi jih navdihnili in jih podprli pri obnovi njihovih učnih praks.
Vnaprej se vam zahvaljujemo, ker ste ESTA-i pomagali narediti nekaj čudovitega iz strašnih situacij, ki spreminjajo življenje, v katerih so se znašli naši prijatelji begunci.

Donacije lahko nakažete tudi na TRR:

  • European String Teachers Association UBS AG
  • BIC: UBSWCHZH80A
  • IBAN: CH60 0023 5235 FJ13 8185 1
  • Reference: Ukrainian Refugee Project, Donation

Hvala in vse dobro

Centralni odbor ESTA /The Central Board of ESTA International